Barnpsykolog

Vi tar ditt barns problem på allvar

Hur vi arbetar

KOMPETENTA OCH LYSSNANDE BARNPSYKOLOGER/BARNPSYKOTERAPEUTER

På Karlaplans Psykoterapigrupp är vi vana att möta barn, ungdomar, föräldrar, par och familjer. Alla hamnar ibland i svårhanterliga situationer där man kan behöva professionell hjälp. Ibland är det mindre komplicerade svårigheter ibland mer. Familjer kan besöka oss av många olika anledningar. Svårigheterna kan ha uppstått nyligen eller funnits under en längre tid.

Med hjälp av barnpsykologen kan man få en förståelse för de känslomässiga problemen och få hjälp att hitta nya sätt att hantera relationer och situationer i livet. Hos oss på Karlaplans Psykoterapigrupp skräddarsyr vi helhetslösningar, utifrån att varje individ och familj är unik.

Varje individ och familj är unik

Ända sedan mottagningen startade 1988 har vi erbjudit psykologiska bedömningar och psykoterapi för alla åldrar. Vi åtar oss också handlednings-och utbildningsuppdrag. Vi har ett starkt fokus på både individ- och familjeperspektivet och är måna om att erbjuda hjälp så snabbt som möjligt. Direkt efter den inledande bedömningen kan oftast behandling påbörjas, utan några väntetider.

Till vår mottagning söker sig personer och familjer som är bosatta i alla delar av Sverige, och även i utlandet. Majoriteten av de som söker Karlaplans Psykoterapigrupp kommer via tidigare besökares rekommendationer.

Viktigt samarbete med föräldrarna

Föräldrar och barn kan ofta dela många glädjeämnen men också stunder av frustration och sårade känslor. Många av våra besökare vänder sig till oss för att vi alltid prioriterar ett nära samarbete med föräldrarna.

Våra barnpsykologer är givetvis samtliga legitimerade psykoterapeuter och har mycket lång yrkeserfarenhet.

Vi vill hjälpa de personer som vi möter att få tillgång till sina personliga resurser, och på det sättet må bättre och bli friare som individer.

Välkomna att ta kontakt med oss på Karlaplans Psykoterapigrupp. Ring oss på 08-661 95 85.

Våra legitimerade och erfarna barnpsykologer/barnpsykoterapeuter kan hjälpa dig och ditt barn!