Om oss

Välkommen till BraPsykologi

Vi finns här för dig när du behöver hjälp av en legitimerad barnpsykolog. Vi har många års erfarenhet av psykoterapi och tar emot barn, ungdomar och föräldrar. Våra legitimerade psykologer har inriktning mot barn-, ungdoms- och föräldrapsykoterapi.

Vi erbjuder behandlingar utifrån Kognitiv beteendeterapi (KBT) och Psykodynamisk terapi (PDT) beroende på barnens behov och förutsättningar. Vi gör även neuropsykiatriska utredningar.

Rådgivning till både föräldrar och blivande föräldrar ingår också i vår verksamhet.

Vi som arbetar här


Camilla Bernström

Legitimerad barnpsykolog med lång erfarenhet inom barnpsykiatrin. Arbetar främst med behandling och stöd utifrån Kognitiv beteendeterapi (KBT) samt även med neuropsykiatriska utredningar.

E-post: [email protected]


Gustaf Jonasson

Legitimerad barnpsykolog med bred erfarenhet från den specialiserade barn- och ungdomspsykiatrin (BUP). Arbetar främst med behandling och stöd utifrån Psykodynamisk Terapi (PDT) samt även med neuropsykiatriska utredningar.

E-post: [email protected]


Jesus Sanchez Gonzalez

Legitimerad läkare och specialist i barn- och ungdomspsykiatri och har arbetat med både neuropsykiatriska utredningar, bedömning och behandling av barnpsykiatriska tillstånd.

E-post: [email protected]

Våra legitimerade och erfarna barnpsykologer kan hjälpa dig och ditt barn!